Hoevevleesverkoop

100% PUUR Black Angus vleespakket beschikbaar voor afhaling op 13 mei 2023

 

Black Angus vlees, gekweekt op een familie boerderij tot je familie haar eettafel. Een kortere weg is niet vaak te vinden! Dit vlees wordt gekweekt op een diervriendelijke boerderij in Herne, een dorp in het hartje Pajottenland.

Voordelen om lokaal (boerderijvlees) te kopen:

- Je kent de boer/boerderij van waar jouw vlees komt. Er is een betere service omdat wij rechtstreeks aanspreekbaar zijn.
- Jouw vlees komt tot bij je via de kortste weg. Het is 100% traceerbaar doordat het geboren en gekweekt wordt op de boerderij. Je kunt er zeker van zijn dat het behandeld werd met zorg, liefde en respect.
- Doordat het lokaal versneden is, kunnen we zoveel mogelijk van het dier gebruiken dat mogelijk is en hierdoor is er zo weinig mogelijk verlies.
- Je bent zeker van de versheid en van de kwaliteit van je vlees.
- Het vlees wordt vacuüm verpakt, waardoor het een langere houdbaarheid heeft.

- Opgelet, de samenstelling van pakketten kan afwijken van de vooropgestelde gegevens, uitverkochte producten worden steeds vervangen met een gelijkwaardig product.

- Het gewicht van de biefstuk hangt af van het gekozen vlees.

 

Opgelet! Bestel tijdig je vleespakketten, want de voorraad is beperkt! 

Vanaf nu bestaat uw pakket uit 100% PUUR Black Angus rundvlees.

Bij het bereiden van de gemalen producten zoals: worsten, hamburgers, en gehakt, wordt er geen varkens vlees gebruik. Zo garanderen wij u de pure smaak van het Black Angus vlees.

 

Vlees is niet altijd beschikbaar, schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende verkopen! Bekijk hier onze verschillende vleespakketten: 

 

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!

* indicates required